9 Mayıs 2025
izmirde-dogal-yasama-girisler-27-nisana-kadar-ucretsiz-2a8imv98.webp
İzmir Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 27 Nisan’a kadar 18 yaş altı öğrenciler ve okul gezilerinin refakatçileri için Doğal Yaşam Parkı’na girişleri ücretsiz yaptı.

İZMİR (İGFA) – İzmir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler ile coşkuyla kutlanıyor.

Çocuklar için birbirinden renkli programlar hazırlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’na girişleri de ücretsiz yaptı.

0-6 yaş arasındaki çocukların ücretsiz şekilde giriş yaptığı Doğal Yaşam Parkı, 27 Nisan tarihine kadar 18 yaş altı çocuklar için de ücretsiz oldu. Öğrenciler ve okul grupları ile düzenlenen gezilerde, öğrencilere eşlik eden öğretmen, rehber ve görevliler de parka ücretsiz olarak girebiliyor.

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş -
Beinwon - Beinwon - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Google ADS Danışmanlığı - Antalya Son Dakika - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri - Ekonomi - Citizen Erkek Saat - Kastamonu Haberleri - SMM Panel - SMS Onay - Chat -